Ziarul care ține cu românul

Programul serviciilor Primăriei Sibiu cu ocazia sărbătorii de Rusalii

Zilele de 16 și 17 iunie, prima și a doua zi de Rusalii, au  fost declarate prin Codul Muncii zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează. În acest context serviciile Primăriei Municipiului Sibiu, dar și serviciile publice subordonate Consiliului Local nu vor avea activitate în perioada menționată.

 

Grădina Zoologică

Zoo Sibiu va face excepție și va fi deschisă publicului inclusiv în aceste zile de sărbătoarea legală, conform programului de funcționare normal: 9.30 – 20.00.

 

Serviciul de Stare Civilă

 Serviciul de Stare Civilă din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Municipiului Sibiu nu va avea activitate luni, 17 iunie. Înregistrarea evenimentelor produse în această zi se va desfășura după cum urmează:

 

Serviciul deceselor

Înregistrarea deceselor va fi asigurată în ziua de sâmbătă, 15 iunie, în intervalul orar 9 – 13. Decesele produse și nedeclarate sâmbătă, 15 iunie, duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie vor putea fi înregistrate marți, 18 iunie. La Cimitirul Municipal birourile vor fi închise, astfel că înregistrarea și programarea înmormântărilor nu va fi posibilă duminică, 16 iunie și luni, 17 iunie. În aceste două zile de sărbătoare, accesul auto în Cimitir va fi gratuit.

 

Oficierea cununiilor

Dosarele pentru oficierea căsătoriilor nu se vor putea depune luni, 17 iunie și, prin urmare, nu se vor oficia căsătorii în ziua de miercuri, 26 iunie.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiul Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *