Ziarul care ține cu românul

Răpire la Sibiu – Drogurile și-au spus cuvântul

La data de 02.10. a.c. polițiștii sibieni au împânzit străzile din Municipiul Sibiu pentru depistarea unui bărbat acuzat pentru lipsire de libertate. Potrivit surselor,  răpitorul are 26 de ani și a fost depistat sub influența drogurilor.

CERCETAT PENAL PENTRU LIPSIRE DE LIBERTATE

Pottrivit reprezentaților IPJ Sibiu, un bărbat de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Polițiștii sibieni au reușit depistarea și reținerea lui la scurt timp după ce prin SNUAU 112 a fost sesizată lipsire de libertate a unei tinere din Sibiu. Bărbatul se afla sub influența amfetaminelor.

Răpită de fostul concubin

La data de 02.10.2019, în jurul orei 2035, un sibian a sesizat prin SNUAU 112 faptul că fiica sa de 19 ani ar fi fost forțată de fostul concubin să intre în mașina acestuia, plecând împreună într-o direcție necunoscută.

Acțiune promptă a polițiștilor

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit faptul că, în momentul în care tânăra ieșea dintr-un magazin din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi luat-o cu forța și ar fi introdus-o în mașina sa.

În același timp au fost declanşate procedurile specifice în cazurile lipsirilor de libertate în mod ilegal, alarmarea efectivelor, informări, comunicări şi schimburi de date, darea în consemn a autoturismului, inclusiv în atenția județelor limitrofe.

În jurul orei 2145, am fost informați cu privire la revenirea la domiciliu a tinerei, care a declarat că fostul său concubin i-a permis să coboare din mașină, iar în toată această perioadă s-a aflat în autoturismul său pe care l-a condus pe DJ106 spre localitatea Agnita.

Coroborând informațiile primite de la tânără cu rezultatele obținute în urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii sibieni, în scurt timp pe str. Ștefan cel Mare a fost depistat autoturismul și bărbatul suspectat de săvârșirea acestei fapte.

Bărbatul era drogat

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Șelimbăr, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu în vederea continuării cercetărilor. Totodată, s-a dispus testarea cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la amfetamină.

În cursul cercetărilor, polițiștii de la investigații criminale au stabilit faptul că acesta, în data de 2 octombrie, și-a urmărit cu mașina fosta iubită, iar în momentul în care a ieșit dintr-un hypermarket situat pe str. Ștefan cel Mare, în urma unor discuții contradictorii, a prins-o de mâini și cu forța a introdus-o în autoturismul său.

Totodată, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat penal într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat. În data de 1 octombrie, în jurul orei 2330, și-a urmărit fosta iubită în trafic și a obligat-o să oprească mașina pentru a purta o conversație. A profitat de geamul portierei din dreapta față lăsat întredeschis pentru a-i lua telefonul pe care l-a aruncat în stradă sub o mașină. În momentul în care tânăra a coborât pentru a și-l recupera a lovit-o cu palma peste față și peste mâna în care ținea telefonul.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

https://ziuaonline.com/detectiv

https://www.instagram.com/p/B3KaVdho-YD/?igshid=1icekeh4kcmay

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *