Ziarul care ține cu românul

Raportul polițiștilor de pe raza județului Sibiu

Sibiu

Dosar penal după ce a condus fără permis și beat

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 15,30, în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Orhideelor, un localnic în vârstă de 43 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate pe partea dreaptă a sensului de mers.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit că cel aflat la volan nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea alcoolscopică a sibianului a rezultat într-o concentrație de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În consecință, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

 

Mediaș

A condus din Copșa Mică până în Mediaș fără permis

În aceeași zi, în jurul orei 13,30, în municipiul Mediaș, pe strada Avram Iancu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în localitatea  Șeica Mare.

Din verificările polițiștilor a rezultat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce, în cauză fiind deschis dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

Ocna Sibiului

Alcool la volan 

Sub influența alcoolului a fost depistat un alt șofer, de această dată în jurul orei 18,00, în orașul Ocna Sibiului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 59 de ani, care conducea un autoturism având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Agent șef adjunct de poliție Elena WELTER

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *