Ziarul care ține cu românul

Recompensă de 20.000 de Lire Sterline

20.000 de lire sterline, recompensă pentru prinderea românului care ar fi bătut trei femei în Anglia.

Un atac înfiorător comis în Marea Britanie indică drept principal suspect un român. Bărbatul a intrat în casa unei familii, deghizat în curier. Le-a lovit cu brutalitate pe cele trei femei care i-au stat în cale şi le-a lăsat într-o baltă de sânge pe podea. Între victime este şi o adolescentă. Individul a fugit cu câteva console video. Atacul de o violenţă extremă a fost suprins de camerele de supraveghere, iar acum pe capul suspectului este pusă o recompensă de 20 de mii de lire.

Duritate inimaginabilă

Atacul este de o duritate greu de imaginat. Puţin după ora 10 şi 35 de minute camerele de supraveghere din casa familiei Vung, din Luton- Bedfordshire, îl suprind pe bărbat în timp ce sună la interfon. Se întâmpla pe data de 2 septembrie.

Ca să i se deschidă uşa suspectul spune că este angajat la o firmă de curierat. Purta o vesta reflectorizantă şi avea în mână o cutie. Aşa a reuşit să intre spre apartamentul unde se aflau cele trei femei.

În mai puţin de 10 secunde fiica şi mama proprietarului sunt puse la pământ cu lovituri puternice. Calm, agresorul le târăşte corpurile aproape inerte în bucătărie.

Agresorul continuă atacul. Îşi reduce la tăcere şi a treia victimă, sora proprietarului casei. Fetiţa îl imploră se se oprească. Prea târziu.

Sora bărbatului este lovită repetat şi brutal. Atacul durează aproape cinci minute. Individul ia apoi mai multe obiecte din casă, câteva console de jocuri şi un receveir tv, şi se face nevăzut.

Recompensă de 20.000 de Lire Sterline

Familia victimelor oferă o recompensă de 20 de mii de lire oricui ajută la prinderea suspectului. Tatăl fetei susţine că l-a identificat pe agresor: ar fi vorba de un individ din Cireşu, Brăila.

Bărbatul din imagini a fost identificat ca fiind Săndel Hornea sau Săndel Bolentin. Este din comuna Cireşu, Brăila, România. Nu a fost încă arestat. Se ascunde în România acum. Vă rog, ajutaţi-mă să continui„, este mesajul transmis de proprietarul casei.

Am primit foarte multe informaţii de la mai multe persoane, despre cine este şi de unde este. A venit să ne atace. Voia să fure bani. A furat o consolă de jocuri, o consolă video şi inelul mamei„, este un alt mesaj transmis de proprietarul casei.

În ianuarie 2007, bărbatul a fost acuzat de proxenetism. A obligat cinci fete să se prostitueze în Italia. În 2008, a fost prins în România şi condamnat la 17 ani de închisoare. A reuşit anul trecut să iasă din închisoare, pe baza recursului compensatoriu.

În România, poliţiştii nu sunt încă pe urmele lui. Autorităţile spun că nu au primit nicio notificare oficială privind aceste agresiuni din Regat. În urmă cu nici două luni, un alt român a fost arestat la Dej. Bărbatul este acuzat că, în 2013, a ucis cu un ciocan o cunoscută artistă britanică.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *