Ziarul care ține cu românul

Regal de cultură și patriotism în comuna Sadu județul Sibiu.

Arhiepiscopia Sibiului, Protopopiatul Avrig, Parohia Sadu I,

La inițiativa domnului primar Ivan Valentin, în seara zilei de duminică 03 martie 2019, în incinta Căminului Cultural din Sadu a avut loc un regal de cultură și patriotism, sub bagheta pr Catalin Dumitrean, coordonatorul cenaclului Lumină Lină, însoțit de pr Doru Ghiaja, veteranul cenaclului alături de ceilalți membrii.

Pe parcursul a aproximativ 2 ore publicul, în cadrul căruia o remarcabilă prezență a fost excelența sa domnul primar, însoțit de pr Liviu Moisiu și pr. Dr. Adrian Drăgușin, cei doi parohi ai comunității, a fost încântat cu pricesne închinate Maicii Domnului, cântece patriotice ce au evocat mari personalități ca Iancu, Burebista, Mihai Viteazul.

Atmosfera din sală a fost una extraordinară, emoția și tensiunea simțindu-se în aer, totul desfășurându-se sub privirea blândă a Maicii Domnului, dintr-o icoană făcătoare de minuni, realizată în 1813, icoană la care credincioșii au avut privilegiul să se închine la finalul spectacolului.

Tot la final credincioșii au avut privilegiul să achiziționeze CD-ul cu cântece patriotice al pr Doru Ghiaja, precum și sticluțe cu mir.

Astfel de momente de suflet, înnobilează comunitatea.

Pr. dr. Adrian Drăgușin

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *