Ziarul care ține cu românul

Restaurant Non-Stop transformat în ring de box de 6 bărbați – Unde se mănâncă în liniște la Sibiu?

La data de 10.02.2020, în jurul orei 01.00, un scandal monstru s-a iscat într-un restaurant cu program non-stop de pe raza Comunei Șelimbăr.

Potrivit surselor, doi frați în stare de ebrietate s-ar fi împiedecat de un scaun unde erau patru bărbați. De aici nu a mai durat decât câteva momente până când să înceapă scandalul. Clienții prezenți s-au speriat, restaurantul arătând ca după război. Mesele aruncate, vase sparte, doi dintre participanți plini de sânge cu vizibile răni asupra capului, pe scurt cei prezenți la fața locului exprimându-se că nu au văzut așa ceva.

Datorită intervenției rapide și promte al Assault Protect, firma care asigură securitatea localului, s-a evitat o baie de sânge.

La fața locului s-au prezentat echipaje de pe raza Municipiul Municipiului Sibiu și a Secției 1 Rurală Șelimbăr cât și un echipaj SMURD.

Ce spun reprezentanții ISU

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, salvatorii au intervenit de urgență, noaptea trecuta în jurul orei 01:15, cu un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd pe DN1 Km 305+500. La fața locului paramedicii au acordat ingrijiri medicale pentru doi bărbați de cca 45 și 46 de ani, care au fost ulterior transportați la UPU Sibiu, conștienți, cu diverse contuzii.

Până la ora actuală nu s-a depus nicio plângere, persoanele în cauză fiind libere să creeze panică pe oriunde merg.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto arhivă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *