Ziarul care ține cu românul

Restricții în trafic pe BD. Corneliu Coposu din Mun. Sibiu

Restricții în trafic pentru desfășurarea Red Bull Romaniacs

 Marți, 30 iulie, de la ora 17 va avea loc pe bulevardul Corneliu Coposu prologul evenimentului Red Bull Romaniacs, un eveniment de talie internațională care aduce vizibilitate Sibiului în rândul iubitorilor sporturilor cu motor din întreaga lume.

Pentru a permite organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment inclus pe Agenda Sport a orașului, bulevardul Corneliu Coposu se va închide după cum urmează:

  • De sâmbătă, 27 iulie, ora 6 se vor închide doar 3 din cele 4 benzi ale bulevardului, între intersecția cu strada Berăriei și cea cu strada Independenței, o bandă rămânând liberă pentru deplasarea dinspre Piața Unirii spre strada Constituției, iar strada Gimnasticii se va putea utiliza pentru a ajunge pe strada Berăriei și apoi pe bulevardul Coposu și în Piața Unirii.
  • De duminică, 28 iulie, ora 0 până în 31 iulie, ora 5, se va închide întreg bulevardul, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu str. Constituției. Accesul spre str. Pompeiu Onofreiu va fi permis.

Date fiind aceste restricții, autobuzele Tursib vor circula pe rute deviate. Mai multe detalii despre modificările de rute, găsiți aici: https://online.tursib.ro/news/red-bull-romaniacs-2019.

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Foto: www.redbull.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *