Ziarul care ține cu românul

România riscă să fie singura țară fără vreun partid naționalist la Europarlamentare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei Naționaliștilor (PRM-BUN-Noua Dreaptă) la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare.

Cele 120.000 de semnături strânse până în acest moment de cele 3 partide și o muncă de peste o lună de zile au fost practic anulate de decizia ÎCCJ.

Acum suntem în situația de a lua de la capăt această muncă și Noua Dreaptă își afirmă hotărârea de a relua strângerea de semnături în nume propriu.

Deși au mai rămas doar două săptămâni până la termenul limită de depunere a semnăturilor (28 martie), membrii și simpatizanții Partidului Noua Dreaptă încep de astăzi o misiune aproape imposibila, pentru a relua strângerea semnăturilor în vederea participării Partidului Noua Dreaptă la alegerile europarlamentare din 26 mai!

Prin această campanie, covârșitor de grea pentru noi, vrem să arătăm că pentru Noua Dreaptă nimic nu este imposibil. Că elanul și  entuziasmul naționalismului pot depăsi obstacole de neimaginat!

Totuși, suntem conștienți de greutatea luptei la care am (re)pornit și nu excludem posibilitatea de a nu reuși să strângem numărul necesar de 200.000 de semnături până la data de 28 martie.

Chiar și în acest caz semnătura voastră nu este în van! Noua Dreaptă cheamă în ajutor orice voluntar naționalist care poate completa un tabel cu semnături.

Orice sprijin, oricât de mic, este de folos!

Intensitatea eforturilor noastre este de înteles, pentru că este în joc onoarea României și a naționalismului românesc: în urma alegerilor din 26 mai.

Țara noastră risca să rămână SINGURA care nu trimite un partid naționalist în Parlamentul European!

Acest lucru, în contextul revoluției naționaliste din Europa, este inacceptabil pentru mentalitatea și spiritul ofensiv al Noii Drepte!

Lista de sustinători pentru strangerea de semnături este disponibilă aici:
https://drive.google.com/open?id=1AdGTzZZr8SH-8nCM5Wp8vCOEEuOw1mIo

Vrei să te alături proiectului nostru ca voluntar sau coordonator in judetul tău pentru campania de strangere de semnături, completează formularul de mai jos si te vom contacta:
https://goo.gl/forms/4Jdhf2smtw1BEzdy1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *