Ziarul care ține cu românul

România sub ameințarea atentatelor? – orașele București, Brașov și Cluj vizate?

La data de 27.10.2019, o amenințare cu bombă s-ar fi anunțat la UPU Brașov. Încă nu se cunosc detalii cu privire la acest incident.

Conform surselor Ziua Online, se pare că la data de 27.10. 2019, în jurul orei 17.15, un apel la Parchetul din unul din orașele menționate mai sus, o voce feminină anunța faptul că va amplasa acționând dispozitive explozive la Instituțiile Statului menționând și unitățile UPU.

Potrivit surselor orașele vizate sunt București, Brașov și Cluj.

Persoana care a fost sunată a încercat să relaționeze cu persoana în cauză, însă fără succes.

Se pare că telefonul a fost dat de pe un dispozitiv înregistrat.

Potrivit surselor au fost anunțate următoarele structuri: SRI, DIICOT, BCCO Brașov.

Lista atentatelor în România

Aceasta este o listă de atentate teroriste produse în România: Insert necalificat 1986 doua atentate cu masina capcana 1991 atac terorist asupra ambasadorului indiei 2000 iris pub piata uniri masina capcana dezamorsata 1992 parcul herastrau masina cu bomba cea mai puternica 5 kg c4 cu bile Voluntari bomba tip sifon declansator ceas mecanic dezamorsata… Astea le-am gasit în 5 minute pe Google…ar fi frumos ca cineva calificat să meargă până la capăt și să completeze profesionist…scuze si mersi.

  • Atentatul din Senatul României din 8 decembrie 1920 organizat de Max Goldstein
  • La 9 martie 1995, o bombă amplasatăsub o mașină a explodat în fața Palatului de Justiție din Suceava. Atentatul a fost făcut de o femeie aflată în divorț (Veta Borș) care a vrut să-și asasineze soțul pentru a rămâne cu averea familiei.
  • La 5 noiembrie 2001 în Focșani a avut loc un atentat cu grenadă asupra unui ofițer de poliție (maiorul Nicolae Lupu). Atentatul a eșuat iar vinovații nu au fost găsiți.
  • La 6 noiembrie 2002, Dragoș Ciupercescu a detonat pe trotuarul din fața Liceului Jean Monnet din București o grenadă sustrasă din depozitul de muniții al unei unități militare, rănind cinci elevi.

Revenim cu detalii, ține-ți aproape!

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto UPU Brașov:

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *