Ziarul care ține cu românul

S-a dat frâu liber începutului manipulării maselor pentru Campania Electorală?

Caracalul să dea startul?

După macabrele descoperiri de oamenii legii, clasa politică a început să-și demonstreze ,,corectitudinea” față de cetățean. Aceste elemente care se consideă români, nu fac altceva decât să învârtă cuțitul în rană.

Aceste fapte sunt oribile dar ca să intri peste un om în casă fără mandat este abuz fiind repercursiuni ulterior pentru cei ce fac abuzul.  Orice cetățean care cere dreptate acuma, ar fi urlat în gura mare că se încalcă drepturile omului dacă alarma era falsă.

Titlurile cotidianelor ar fi sunat așa: ,,Polițiștii au intrat abuziv peste un bătrânel”, Era să facă infarct din cauza incopetenței”, Bătrânel călcat de mascați la prima oră”, demisii și multe alte chestii ce prind la populație.

Soluția ar fi să se interzică toți taximetriștii de ocazie, când este văzut în trafic un ,,rechin” cetățeanul să anunțe autoritățile imediat, atunci ne vom educa și copilul că nu este bine să urci în mașină cu necunoscuți.

Efectele le avem din 1990 încoace. Cauzele le știm, ce mai așteptăm?

Până la alegeri cetățeanul va fi ,,cel mai iubit dintre pământeni”, pe urmă cetățeanu român iar se va scălda în ,,mocirla” cotidiană.

Cu ce sunt mai bun cei de dreapta față de cei de stânga?

Totul este până la bani, patrioții, simțul civic, bunul simț și iubirea față de aproapele său au apus de mult.

Pe vremuri oamenii nu erau mai buni de dragul artei ci de frică. Sunt persoane care nu vor să apuce acele vremuri când va dispărea frica de poliție sau frica de Dumnezeu.

Din nefericire, drama acestor familii fac jocurile politice ca în cazul Colectiv, ca prăbușirea avionului din Munții Apuseni, tentativa de la Bamboo și aceste cazuri pot continua.

Gândește cu mintea nu cu sufletul, discerne informațiile pe care le primești și nu acționa la primul impuls că doar nu ești oaie.

Fii român, că societate s-a format cu țărani, iar țăranul de oraș este unul dintre cei mai periculoși oameni. Omul care își uită rădăcinile și uită cine a fost, este un om periculos pentru toți cei din jur.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito, ergo sum!

Foto: https://dc360.ro/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *