Ziarul care ține cu românul

Să o găsim pe Andreea – DISTRIBUIȚI – Dispărută din Șura Mare!!!

Polițiștii sibieni caută o minoră în vârstă de  13 ani a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în seara zilei de 02 februarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugați să apeleze 112.

La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 21,00, prin S.N.U.A.U. 112, mama unei minore în vârstă de 13 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, în jurul orei 19,30, fiica sa, CERNAT ALESIA ANDREEA, domiciliată în localitatea Șura Mare, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,55 – 1,60 m, greutate 50 kg, ochi de culoare verzi; păr lung de culoare șaten deschis, fir drept.

Obiecte de îmbrăcăminte:  geacă albastră cu steluțe, pantaloni colanți de culoare neagră, cămașă roșie cu carouri negre și pantofi sport de culoare albă.

Fără semne particulare.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *