Ziarul care ține cu românul

Scandal într-un local de pe Calea Dumbrăvii din Mun. Sibiu – Violențe peste violențe

La data de 08.09 a.c., în jurul orei 06.00, doi tineri în stare de ebrietate și-au comandat micul de jun la un fast-food cunoscut din Municipiul Sibiu refuzând să plătească, devenind recalcitranți cu clienții și personalul angajat al restaurantului

Angajații restaurantului au acționat butonul de panică, moment în care tulburenții au devenit extrem de violenți verbal.

Prin profesionalismul de care dau dovadă, Agenții de Securitate  Assault Protect s-au prezentat în cel mai scurt timp la eveniment izolând persoanele turbulente, așa evitându-se un incident neplăcut.

Au făcut scandal apoi tot ei au cerut ajutorul oamenilor legii

Potrivit martorilor, pe partea pietonală din fața restaurantului, unul dintre scandalagii a sărit la bătaie asupra Agenților de Securitate, motiv pentru care celălalt protagonist de frică a fugit apelând numărul unic de urgeță 112.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul IJJ Sibiu

Din fericire jandarmii sibieni au ajuns în cel mai scurt timp, luându-de măsurile de urgență care se impun.

Potrivit martorilor, cei doi scandalagii au fost sancționați urmând să revenim cu detalii după primirea unui comunicat oficial.

Pentru siguranța dumneavoastră, apelați cu încredere la serviciile profeionaliștilor. Siguranța noastră începe cu Assault-Protect.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *