Ziarul care ține cu românul

Scaune în cap cu înjungheri ca între vecini – Municipiul Sibiu

În cursul zilei de 20 iulie a.c., O.V. a ieșit în jurul blocului de pe str. Aleea Călărașilor din Municipiul Sibiu pentru a aduna peturile aruncate de persoanele ce nu știu ce înseamnă bunul simț. Din bloc R.I. l-ar fi tachinat chiar râzând de acesta. Când O.V. și-a încheiat activitatea, a fost invitat de persoana care îl tachina la un pahar cu băutură alcoolică. După ce au băut până la refuz, în cursul nopții de 21 iulie aceștia au început să se bată. La scandal a intervenit un al treilea care i-ar fi aplicat un scaun în cap lui O.V.

O.V. a reușit să scape, întorcându-se cu un cuțit aplicând ,,corecții” celor ce l-au bătut mai devreme. Din fericire, rănile provocate de cuțit nu au fost grave. Potrvit oamenilor care au asistat la incident, tot ,,spectacolul” s-a petrecut în fața celor două fete minore ale lui R.I.

Potrivit martorilor, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, aplicându-se două amenzi contravenționale, una de 1.500 Ron pentru O.V și una de 1000 Ron pentru R.I. Din fericire pentru O.V. acesta ar fi fost transportat la Spitalul de Psihiatrie unde în urmă cu ceva timp ar mai fi fost internat. Dacă ar fi rămas peste noapte în propria locuință, cine știe ce scriam astăzi.

Nemulțumirea vecinilor este că acești locatari beau fără măsură în garsoniera agresorului, acesta având în grijă două fete minore. Fetele asistă neputincioase la comportmentul tatălui cât și al anturajului ce le fregventează locuința.

Mama fetelor ar fi plecată în Anglia, fetele rămânând în grija tatălui.

Trăim vremuri foarte triste în care ura omului față primează, iar invidia este la ea acasă.

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *