Ziarul care ține cu românul

Schimb de prizioneri la nivel European(video)

Acțiunea schimbului de deținuți a fost organizată de Serviciul Internațional De Cooperare Polițienească (SCIP) și Aeronautica Militară.

Pentru finalizarea acestei acțiuni a fost nevoie de multă muncă din partea Carabinierilor și al Poliției.

Avionul condamnaților este așteptat pe Aeroportu Henri Coandă din București. Transportul se va efectua cu un avion militar Hercules C130. Se pare că este vorba de 13 deținuți periculoși dintre care o femeie. Deținuții cu cetățenie română vor fi îmbarcați din Italia pentru a-și ispășii prdepsele pe plaiurile mioritice. Pe o postare afișată pe Facebook a premierul Italiei Matteo Salvini se arată că este fericit pentru realizarea acestei acțiuni.

Compatrioții noștri sunt acuzați în felul următor:

4 sunt acuzați de crimă

2 acuzați pentru jaf și furt

7 acuzați pentru sclavie, răpire și proxenetism.

Românii au fost condamnați în Italia, dar iși vor ispășii pedepsele în România.

 

Din sursa cotidianului Italian paesesera.toscana.it  se pare că 3 bărbați și o femeie erau căutați în Italia pentru următoarele fapte:

Grupare criminală de tip mafiot,

Furt,

Instigare și ajutor complicitate în prostituție,

Fals de documente.

Aceste 4 persoane vor fi transportate în Italia cu același avion cu care sunt aduși cei 13 deținuți și vor fi așteptați  pe aeroportul din Ciampino Italia.

Schimbul între deținuți intră în decizia Consiliului Uniunii Europene privind recunoașterea reciprocă între Statele U.E. a condamnărilor la închisoare.

Serviciul Internațional de poliție Italiană au colaborat în condiții bune cu Aeronautica Militara Italiană

Multe persoane certate cu legea, preferă să plece din țările mai puțin dezvoltate pentru a săvârșii fapte prin țările civilizate, acolo viața în pușcării fiind mult mai blândă. Acești oameni, dacă pot fi numiți așa, ademenesc tineri din mediile sărace și le promit ,,raiul” în Occident. Acolo li se confiscă actele și devin sclavi fără a putea sa mai ia legătura cu familia.

SFAT!

Înainte să plecați la muncă, verificați persoanele care vă oferă ,,confortul și siguranța zilei de mâine”. Odată ce pun mâna pe voi, greu mai scăpați.

https://www.youtube.com/watch?v=x_M98b20Jag

Sursa foto-video: Ilgiornale

Sursa: paesesera.toscana.it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *