Ziarul care ține cu românul

Acțiuni desfășurate în județul Vâlcea-campania ”Școala Siguranței Tedi”

ACTIVITĂȚI PREVENTIVE ÎN CADRUL CAMPANIEI TEDI

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității au fost prezenți, ieri, 20 ianuarie a.c., la Școala nr.13 din Râmnicu Vâlcea, unde au desfășurat activități în cadrul programului național ”Școala Siguranței Tedi”, dezvoltat de Inspectoratul General al Poliției Române în colaborare cu Maspex România și Ministerul Educației Naționale.

Polițiștii au discutat cu elevii privind siguranța pe stradă și în mediul online. La activitate au fost prezente și cadre didactice.

Au fost prelucrate informații cu privire la modul în care cei mici trebuie să se comporte în timpul programului școlar, dar și după terminarea acestuia și modul de comportament în calitate de pietoni, dar și în mediul online.

INFRACȚIUNI RUTIERE

Au pus în pericol siguranța traficului rutier.

 

În dimineața zilei de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control pe raza localității Golești, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași dimineață, polițiștii din cadrul Poliței orașului Brezoi au oprit pentru control pe raza comunei Perișani, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comună.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ambii conducători auto au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele lor au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiuni de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

 

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *