Ziarul care ține cu românul

Se caută soluții pentru fluidizarea traficului între localitățile Sibiu-Cisnădie

Consiliul Județean Sibiu caută soluții pentru fluidizarea circulației de pe DJ 106 C Sibiu –  Cisnădie, de la podul peste Seviș până la intrarea în municipiul Sibiu

Până la începutul lunii septembrie, Consiliul Județean Sibiu va ști cu exactitate soluția care se poate materializa pentru ca traficul rutier din zona Cartierului Arhitecților să fie mult decongestionat.

Zilele acestea, Consiliul Județean Sibiu a semnat contractul pentru documentația tehnică aferentă modernizării drumului județean 106 C Sibiu-Cisnădie, pe un tronson de aproximativ 3 km (între km 1+176 și km 4+350) până la podul peste pârâul Seviș, cu scopul de a fluidiza circulația în zonă și a reloca unele utilități.

„Demersul Consiliului Județean Sibiu privind modernizarea drumui județean Sibiu-Cisnădie pe tronsonul menționat vine astfel în completarea proiectului de lărgire a străzii Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, inițiat de Primăria Sibiu. Din acest motiv, proiectanții celor două documentații tehnice -cel realizat de Primăria Sibiu și cel realizat de Consiliul Județean Sibiu- au fost puși în contact de către noi, pentru armonizarea soluțiilor tehnice”, declară Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Operatorul economic care va elabora DALI-ul (Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții) este SC DP CONS SRL din Cluj, iar valoarea contractului se ridică la 128.000 lei fără TVA. Termenul de realizare a serviciului este de maximum 4 luni. Contractul prevede ca în prima lună să fie elaborat studiul de trafic cu identificarea soluțiilor de fluidizare a circulației pe DJ 106C Sibiu – Cisnădie.

 

 

Purtător de cuvânt Ioana Căpățînă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *