Ziarul care ține cu românul

Sfârșit de săptămână cu iz de alcool la Sibiu

În zilele de sâmbătă și duminică, polițiștii rutieri au depistat mai mulți conducători auto aflați sub influența alcoolului.

Față de patru șoferi s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă și suspendarea  dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, iar față de alți patru s-au declanșat cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 02,30, pe strada Gării din satul Cașolț, a fost identificat un localnic în vârstă de 27 de ani în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 09,00, în orașul Agnita, pe strada Mihai Viteazu, un localnic în vârstă de 51 de ani a fost depistat conducând un autoturism cu o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, în jurul orei 01,45, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Victoriei, un buzoian în vârstă de 21 de ani a fost testat alcoolscopic, cu un rezultat de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot duminică, în jurul orei 11,30, cu o alcoolemie de 0,71 mg/l în aerul expirat a fost depistat un sucevean în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul autoturismului pe strada Avram Iancu din orașul Agnita.

Cei patru șoferi au fost conduși la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în toate cazurile fiind întocmite dosare de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

Agent șef adjunct de poliție Elena Welter.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *