Ziarul care ține cu românul

Și-a ucis soția pentru că nu îl lăsa să-și vadă copiii de 3 respectiv 5 ani

O tânără din Chitila, mamă a doi copii, de 3 şi 5 ani, a fost ucisă de soţul său cu care era certată. Femeia obţinuse un ordin de protecţie pe 18 decembrie 2019, însă asta nu l-a impresionat pe criminal, care i-a luat viaţa femeii.

Şi-a ucis soţia – Ordinul de restricție nu l-a împiedicat

Potrivit reprezentanților IPJ Ilfov, o tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său, împotriva căruia femeia avea deja un ordin de restricţie.

Femeia nu îl lăsa să vadă copiii

Se pare că totul a început din cauza femeii, care nu l-ar fi lăsat pe bărbat să își vadă copilașii cu vârstele cuprinse între 3 și 5 ani. La această vârstă copiii nu pot face diferența între bine și rău, iar frustrările anumitor părinți se revarsă asupra copiilor.

Aceștia  după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copiii, bărbatul și-a înjunghiat soţia în gât, apoi a fugit încercând să se omoare prin tăierea venelor, însă fără succes. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului îngrijiri de urgenţă şi apoi l-a transportat la spital.

„În cursul zilei de astăzi în jurul orelor 06:47 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat și-a tăiat cu cuțitul soția.
În temeiul sesizării, Polițiștii Orașului Chitila și Serviciul de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului, ocazie cu care au găsit în imobilul respectiv o femeie care, la prima vedere, nu prezenta semne vitale. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care a declarat decesul victimei.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, însă în urma activităților desfășurate de polițiști a fost depistat la domiciliul său, prezentând urme de tăiere a venelor, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale, după care a fost transportat la o unitate spitalicească în București.   Precizăm faptul că barbatul în cauza avea emis din data de 18.12.2019 de către Judecătoria Buftea un ordin de protecție. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmarirea  penala fiind in competenta exclusiva a Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov”, informează poliţiştii.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Foto Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *