Ziarul care ține cu românul

Sibian anchetat penal pentru că și-ar fi agresat concubina

Persoane reținute în urma activităților de natură judiciară derulate de către polițiștii sibieni

 

La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

În fapt, la data de 7 martie a.c., în jurul orei 07,30, bărbatul și-ar fi agresat concubina, în vârstă de 30 de ani, la domiciliul acesteia, în aceeași localitate, lovind-o cu pumnii. În urma agresiunii, femeia a necesitat 3 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii care au intervenit în sprijinul femeii agresate, au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de violență domestică și au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 20,00, bărbatul s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 m față de locuința femeii, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.

În aceste condiții, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, respectiv nerespectarea unei măsuri de protecție dispusă în executarea unui ordin european de protecție.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *