Ziarul care ține cu românul

Sibian inconștient- fără permis și băut bine la volanul unei mașini furate

Infracțiuni rutiere sau despre pericolul la care ne expun și se expun unii conducători auto

La data de 1 martie, în jurul orei 1930, pe DN 14, în localitatea Slimnic, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un autoturism dat în consemn, în atenția tuturor echipajelor de teren. Datele autoturismului erau de interes pentru polițiști întrucât a părăsit locul unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale (tamponare); în fapt, după ce a alimentat cu combustibil autoturismul a acroșat ușor o mașină la ieșirea din stația Peco.

În urma verificărilor efectuate, la volanul mașinii a fost depistat un sibian în vârstă de  36 de ani, care nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din cercetări a reieșit că sibianul a sustras mașina de pe str. Sălajului din municipiul Sibiu, aceasta aparținând unei societăți comerciale.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *