Ziarul care ține cu românul

Sibian reținut după ce a fost prins de două ori băut la volan

Reținut 24 de ore pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 1 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 17 mai a.c., bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe strada Revoluției din muncipiul Sibiu în timp ce avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, dreptul de a conduce al sibianului fiind suspendat până la soluționarea cauzei.

La data de 28 iunie a.c., sibianul a fost depistat din nou în trafic, la volanul unui autoturism condus pe strada Someșului, când, deși emana halenă alcoolică, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și recoltarea de probe biologice. De această dată, pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

La data de 1 iulie, polițiștii rutieri au luat față de conducătorul auto măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru aplicarea unei măsuri preventive, sibianul fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcolului, conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *