Ziarul care ține cu românul

Sibieni bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, arestați preventiv

Bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, au fost arestați preventiv

La data de 26 februarie a.c., la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr, proprietarii a patru imobile de pe raza localității Șelimbăr au reclamat faptul că, în cursul nopții de 25/26 februarie, persoane necunoscute au pătruns în locuințele aflate în construcție, de unde au sustras bunuri în valoare totală de 25.000 de lei.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii șelimbăreni, s-a concluzionat că presupușii autori ai faptei ar fi doi bărbați, în vârstă de 26, respectiv 37 de ani, domiciliați în județul Caraș – Severin.

Datorită schimbului de informații cu polițiști din cadrul mai multor inspectorate de poliție din țară, s-a stabilit faptul că cei doi bărbați sunt bănuiți de săvârșirea de furturi din locuință în mai multe județe, iar în urma perchezițiilor efectuate de către polițiștii bihoreni la domiciliile unor persoane din județul Caraș – Severin au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din furturi comise pe raza județelor Sibiu și Bihor. Mare parte din bunurile reclamate ca sustrase de pe raza localității Șelimbăr au fost astfel recuperate.

La data de 27 mai a.c., polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr au desfășurat o percheziție la domiciliul suspectului în vârstă de 26 de ani, bărbatul fiind audiat și ulterior reținut de polițiștii sibieni 24 de ore pe bază de ordonanță.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii bihoreni au luat măsura reținerii 24 de ore față de bărbatul în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea unor furturi din locuință pe raza localității Sântandrei, județul Bihor.

În cursul zilei de 28 mai a.c., cei doi au fost prezentați instanțelor competente care au dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Rurală Șelimbăr

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *