Ziarul care ține cu românul

Femeie din Sibiu dispărută după ce a plecat de acasă

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

 

a data de 21 ianuarie a.c., un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 18 ianuarie a.c., soția sa,  RADU RODICA, în vârstă de 52  de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înăltime 1,65-1,70 cm, greutate 70 kg; constituţie atletică; ochi căprui; păr negru lung, fir drept, faţă ovală; nas drept, ten măsliniu.

Semne particulare: degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid, 4 cicatrici de aproximativ 2 cm fiecare, la nivelul sânului stâng.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, femeia purta batic de culoare roșie, geacă din fâș de culoare neagră, bluză de culoare neagră, pantaloni din material textil de culoare neagră, bocanci de culoare albastru închis.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *