Ziarul care ține cu românul

Cei mai buni sportivi și antrenori răsplătiți de Consiliul Județean Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a organizat cea de-a doua ediție a Galei Sportului, eveniment în cadrul căruia au fost premiați 63 de sportivi și antrenori din județul Sibiu pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2019  la diferite competiții naționale și internaționale.

Premiile au fost acordate de către conducerea Consiliului Județean Sibiu, reprezentată de cei doi vicepreședinți: Christine Manta-Klemens și Marcel Constantin Luca, de consilierii județeni Beatrice Ungar, Corina Dăncilă, Adelaida Fulea, Izabela Brezae, Mihai Sămărghițan, de Nicoleta David, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Sibiu, și de Adrian Bibu, consilier local și directorul Serviciului Public Sala Transilvania Sibiu.

Sportivii au primit buchete de flori, cupe, diplome și premii în bani, valoarea totală a premiilor însumând 80.000 lei, sumă asigurată din bugetul Consiliului Județean Sibiu

Premiile au fost acordate pentru următoarele categorii:

  • tinere speranțe
  • cel mai bun sportiv – sport olimpic / sport neolimpic
  • cel mai bun antrenor – sport olimpic / sport neolimpic
  • ambasador al sportului
  • merit pentru întreaga activitate

 

Cei patru sportivi premiați la Categoria ”Merit pentru întreaga activitate” – Flaviu Stoican, Mircea Vulc, Octavian Șerb și Viorel Hizo – au adus mulțumiri Consiliului Județean Sibiu pentru sprijinul acordat sportului sibian și și-au exprimat bucuria că în continuare tinerii sportivi aduc rezultate remarcabile județului Sibiu.

În încheierea Galei, vicepreședinta Christine Manta-Klemens a felicitat sportivii și a transmis felicitări familiilor acestora pentru că i-au sprijinit. ”Am început Gala cu premierea juniorilor și am terminat cu seniorii. Am vrut să facem un arc peste timp, un arc peste merite, dar pe de altă parte ordinea în care s-a desfășurat premierea este expresia speranței noastre că cei care au fost premiați primii, la galele de peste mulți ani, vor fi premiați în ultima parte a unui astfel de eveniment”.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *