Ziarul care ține cu românul

Activitatea polițiștilor din județul Sibiu

Condamnat la închisoare după ce a fost prins conducând fără permis

În ziua de 16 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia identificării și prinderii persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a sentințelor emise de instanță.

Cu această ocazie, în localitatea Șelimbăr, a fost depistat un sibian în vârstă de 30 de ani, pe numele căruia, în cursul lunii martie a.c., Judecătoria Luduș (jud. Mureș) a emis mandat de executare a pedepsei închisorii.

Sibianul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Reținut, cercetat penal pentru furt calificat

La data de 16 iulie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Cristian.

Sibianul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat după ce, la data de 13 iunie a.c., între orele 18,30 – 22,00, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Avram Iancu din municipiul Sibiu, pe poarta lăsată neasigurată a unui imobil și apoi prin fereastra deschisă, locuință din care ar fi sustras două laptop-uri și suma de 55 de dolari, cauzând un prejudiciu de 3.000 de lei, recuperat parțial.

Față de persoana în cauză polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

 

Taximetrist băut

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 12,00, în municipiul Mediaș, pe strada Horea, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus în regim TAXI, fără clienți, de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Valchid.

La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Compartimentul Relatii Publice 
Agent sef adjunct Elena Welter 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *