Ziarul care ține cu românul

Foto/Sibiul s-a prezentat cu cadouri speciale în fața participanților la Summitul european

Pentru a le mulțumi înalților oaspeți participanți la Summitul european care a avut loc în orașul nostru, Primăria Municipiului Sibiu a pregătit câte un cadou simbolic.

“Anul acesta Sibiul poartă titlul de Regiune Gastronomică Europeană și am dorit să oferim liderilor statelor europene prezenți în orașul nostru câte puțin din gusturile apreciate ale Transilvaniei de Sud. A fost o onoare și plăcerea noastră să le oferim aceste cadouri simbolice, care să le aducă aminte de Sibiu, orașul gazdă a acestui Summit” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Într-un cufăr de lemn pictat manual cu o imagine care reprezintă o latură a Pieței Mari au fost așezate câteva daruri.

 

Firme dispuse să se implice ca sponsori

O parte dintre produse au fost oferite de firme care au dorit să se implice ca sponsor în acest eveniment istoric și cu această ocazie dorim să le mulțumim public:

O sticlă de vin din anul nașterii fiecărui lider în parte. Aceste valoroase sticle au fost oferite de marele producător de vinuri Jidvei

Salam de Sibiu, un produs de marcă oferit de compania sibiană Scandia

Un cozonac tradițional cu nucă, produs de firma sibiană Transagape, ambalat într-un ștergar țesut cu motive tradiționale

În cuferele cu bunătăți din Transilvania de Sud au mai fost puse borcănașe cu dulceață de gutui cu nucă, dulceață de vișine, miere de mană de brad, miere cu ciocolată, ciocolată de casă și un șervet din borangic brodat manual, toate produse locale.

Fiecare detaliu al cadoului a fost bine pus la punct. Cufărul a fost așezat într-o sacoșă din material textil personalizată cu stema orașului, iar pe o pânză a fost brodat numele fiecărui lider în parte. De asemenea, borcanele au fost personalizate cu o decorațiune brodată cu denumirea orașului Sibiu.

Membrii delegațiilor străine și sutele de jurnaliști prezenți la Sibiu au primit Vinul Cetății Sibiu Hermannstadt, produs de compania Jidvei pentru Municipiul Sibiu. De asemenea, pentru această ocazie specială Primăria Sibiu, în colaborare cu revista Transilvania Business au produs un număr special al publicației în care Sibiul este prezentat pe 28 de pagini color, în limba engleză, distribuit tuturor participanților la Summit – lideri, delegați, jurnaliști.

 

Serviciul Comunicare, Relații Externe și Marketing Primăria Municipiului Sibiu

Sursa foto dl. Ionuț Vișan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *