Ziarul care ține cu românul

Șoc în Municipiul Sibiu – 2 sugari găsiți la tomberoane

În atenția autorităților!

La data de 31.08.2019, în jurul orei 04.20, un cetățean cu spirit civic care trecea prin zona Gara Mică din Municipiul Sibiu, a auzit un plânset de copil în zona tomberoanelor de gunoi. Acesta speriat, a apelat numărul unic de urgență 112 anunțând sumbra descoperire. La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj din cadrul IPJ Sibiu, un echipaj al Poliției Locale și un echipaj SAJ.

Polițiștii au găsit la locul indicat, două cupluri din Municipiul Mediaș și doi sugari cu vârste de aproximativ 3 luni. Medicii de pe ambulanță au consultat imediat copilașii constatând că sunt în regulă, nefiind necesar transportul la spital.

Omul care a sunat la 112 susținea că unul dintre copii s-ar fi aflat la tomberoane, fapt negat de către părinți, doar că unul dintre ceilalți părinți susținea că celalalt este ,,nebun”, fără a nega faptul că acel copil nu ar fi fost lăsat în locul indicat de persoana care a sunat la 112.

Frigul care se apropie ar trebui să dea de gândit autorităților și să se evite o eventuală tragedie. 

Cine sunt părinții?

Părinții sugarilor sunt veniți din Municipiul Mediaș cu gânduri doar de ei știute. În urma investigațiilor făcute pe teren de jurnaliștii ZIUA ONLINE, s-a constatat că aceștia adună toate hainele din containerele destinate oamenilor nevoiași, selectează ce se potrivesc, iar restul le aruncă pe unde apucă, lăsând în urma lor un adevărat maldăr de gunoi.

La marginea ,,patului” s-a găsit o sticlă de băutură, iar țigările nu le lipseau.

Genul acesta de părinți, sunt paraziții societății, care așteaptă pomană de la STAT. Fără grija zilei de mâine, acești paraziți trăiesc din furtișaguri, cerșit și nu în ultimul rând din alocațiile cu care sunt învățați de către STAT. Nu spune nimeni că nu este bun ajutorul financiar, dar nici acești copii nu au ce să învețe de la astfel de oameni.

Rugămintea noastră este să nu lăsăm îngerașii de astăzi, să devină hoții și criminalii de mâine.

Ziua Online se implică în orice acțiune benefică acestor suflețele!

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Cogito ergo sum!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *