Ziarul care ține cu românul

Șofer de TIR bătut ca hoții de cai de 3 frați spanioli

Potrivit Truckerboy, tânărul şofer de TIR român Sakke Gb, cunoscut în lumea camionagiilor pentru vlogul sou dedicat camioanelor, a fost victima patronilor pentru care lucra, în Spania.

„Din pacate si in tari din vest patronii din transport se cred mai presus de orice.
Colegul Sakke GB tocmai a fost batut de 3 frati spanioli ce detin o firma de transport in zona Toledo dupa o discutie banala la sediul firmei. Totodata a fost amenintat cu moartea el si familia acestuia daca se va duce la politie sa reclame. I-au fost luate cheile de la casa, masina, telefonul.
Momentan colegul nostru este la spital iar politia a fost anuntata.

,,Am mai spus-o de multe ori ca industria asta este o jungla si niciun regulament sau vreo lege nu o poate controla iar cei care fac cele mai mari sacrificii sunt soferii. Plecati cu zilele, saptamanile sau lunile de acasa, pe salarii de cacat, conditii de munca jalnice, vanati de toata lumea pentru orice greseala si considerati proprietatea unor patroni lipsiti de orice scrupule.”, a povestit Truckerboy”.

Ziua Online oferă servicii de investigații private, șoferilor plecați în lumea întreagă să aducă un ban nevestelor care în multe cazuri devin ,,păsări migratoare”. Detectivii vă stau la dispoziție în orice moment de cumpănă. Trebuie să ști cum stau treburile acasă în momentul în care ești plecat în lumea largă. Detectivi Particulari

Orice șofer care apelează la serviciile noastre, va beneficia de o reducere considerabilă.

Fii un om informat!

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *