Ziarul care ține cu românul

Șofer vâlcean băut implicat într-un accident rutier – pompier în timpul liber intervine promt

La data de 29 iunie în jurul orei 11, pe strada Semaforului din Municipiul Sibiu, un șofer în vârstă de 35 de ani din Vâlcea, in timp ce conducea un autoturism pe Bd. V. Milea, a virat stânga spre Semaforului și a intrat in coliziune cu o motocicletă condusă de către un sibian în vârstă de 62 de ani. Acesta circula dinspre Șelimbăr spre centru.

Șoferul autoturismului era băut

Șoferul autoturismului a fost depistat cu 0,45 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii rutieri, s-a stabilit ca principala cauză de producere a accidentului rutier este nerespectarea de către motociclist a semnificației culorii roșu a semaforului electric in funcțiune.
De asemenea, s-a constatat că șoferul autoturismului a părasit locul accidentului imediat după producere, fără incuviințarea polițiștilor.
Prin urmare, șoferul autoturismului va fi cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și părăsire, iar motociclistul pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul a fost dirijat de către polițiști.

Purtător de cuvânt Agent Șef Adjunct de Poliție Elena WELTER.

 

Salvatorii nu au timp liber, iubirea față de semeni trebuie sa primeze

La fața locului în timp ce se deplasa la cumpărături cu familia, Plt. Adj. Szekely Mihaly comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu, a observat accidentul intervenind de urgență pentru a-i oferi primul ajutor victimei accidentate.

Cu toate că era în timpul său liber, din primul moment, salvatorul sibian a reacționat prompt apropiindu-se de motociclistul căzut pe carosabil și acordându-i primul ajutor calificat atât de important în primele secunde după eveniment.

La sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean, Szekely a furnizat informațiile necesare predând victima în condiții de siguranță colegilor SAJ.
Îl felicităm pentru gestul minunat de solidaritate umană!!
Salvatorii sunt mereu alături de cetățeni!

Motociclistul a fost transportat la spital constient.

Stop alcoolului la volan!

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *