Ziarul care ține cu românul

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu solicită  sprijinul populaţiei în vederea DONĂRII DE SÂNGE

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu solicită  sprijinul populaţiei în vederea DONĂRII DE SÂNGE

 

În cadrul tuturor centrelor de transfuzii și spitalelor, nevoia de sânge este permanentă, indiferent de contextul epidemiologic. Astfel, chiar și în aceste momente când în centrul atenției se află  evoluția  noului coronavirus COVID- 19, nevoia de donatori rămâne neschimbată. Sunt pacienți care trebuie operați de urgență iar sângele le poate salva viața. Fără donatori, nu ar exista viaţă pentru multe persoane! Gestul de a dona sânge contează și oricare dintre noi poate veni în sprijinul semenilor aflaţi în suferinţă, chiar și în aceste momente când virusul COVID-19 poate aduce cu sine teama de a face astfel de gesturi.

Dar cu toate aceste, activitatea de donare de sânge este sigură și poate continua! Ceea ce cu toții putem face pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, este să donăm sânge!

Haideți să fim alături de cei în suferință și să DONĂM SĂNGE!

Toți cei care vor și pot să doneze sunt așteptați de luni până vineri, între orele 8.00 – 13.00, la Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu situat în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.  

În condițiile instituirii unor măsuri speciale privind circulația persoanelor în cadrul spitalului, necesare pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus, accesul donatorilor se va face controlat, în grupuri mici, pe poarta de pe strada Herman Oberth, situată între Policlinica spitalului și Centrul stomatologic. Donatorii vor prezenta un act de identitate și/sau carnet de donator. Această cale de acces este cea mai scurtă, fiind aleasă pentru a asigura cele mai bune codiții inclusiv din punctul de vedere al siguranței.              

 

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

                                                                         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *