Ziarul care ține cu românul

Sportul înseamnă sănătate – Decathlon alături de sibieni

Alături de sibieni, Decathlon împreună cu Wolf Gym Sibiu au creat un moment inedit în incinta magazinului situat în Shopping City Sibiu     .

Prin automatizarea și schimbările în stilul de viață a omului, aptitudinea fizică este acum considerată o măsură a capacității organismului de a funcționa eficient inclusiv în activitățile de muncă și de agrement. Scopul omului este să fie sănătos, să reziste bolilor hipokinetice și de a face față situațiilor de urgență.

Wolf Gym Sibiu este sala în care te simți ca acasă în timpul antrenamentului, este destinată familiei și prieteniilor, fiind o sală fară fițe, bucurându-se de fiecare nou membru al familiei sale.

Condiția fizică este esențială pentru sănătate, de aici si zicala „mens sana in corpore sano”. Odată cu menținerea ei în limite optime, vei avea capacitatea de a efectua activitățile zilnice mult mai ușor.

Precizăm faptul că Decathlon este lider de piață în România în segmentul articolelor sportive de calitate. Acțiunea derulată de Decathlon se incadrează în motto-ul acestui lanț de magazine sportive: „Prin sport suntem mai sănătoși si fericiti”.

Știrea inițială: https://ziuaonline.com/info/antrenamente-gratuite-de-specialitate-numai-la-dechatlon-sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

https://www.instagram.com/p/B8RyfOilaR5/?igshid=723axeg9ii22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *