Ziarul care ține cu românul

Stripărul adus în România – vineri se află soarta arestaților din Belgia

În data de 01.10 2019, cunoscutul interlop sibian ,,Stripărul”, a fost arestat în Franța după ce a fugit din țară exact în ziua procesului când fusese condamnat.

EXCLUSIVITATE/Stripărul interlop sibian arestat

În urma cooperării polițienești internaționale cu autoritățile judiciare din Franța, polițiști din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au efectuat, la data de 6 noiembrie a.c., o misiune de preluare, sub escortă, a unui bărbat de 34 ani, din județul Sibiu”, arată un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

Potrivit surselor și iubita cunoscutului interlop a fost arestată pe Aeroportul din București având asupra sa o sumă mare de bani care trebuia să ajungă în Franța.

Exclusivitate/Iubita lui Stripărul reținută pe un aeroport din București

8 Bărbați și 4 femei arestate în Belgia

Potrivit surselor, 12 persoane dintre care 8 bărbați și 4 femei sunt arestate în Belgia la Penitenciar Complex Logeweg din Brugge.

Se pare că pentru reducera pedepsei sau chiar pentru libertate, arestații au depus mărturie împotriva interlopului sibian ,,Stripărul”, aducându-se în discuții chiar și cazul ,,Caracal”.

 

Revenim ce detalii incendiare:

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *