Ziarul care ține cu românul

Tâlhari sibieni arestați la Agnita

Reținuți, cercetați penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată

La data de 17 iulie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita au reținut trei persoane.

În fapt, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 23,50, persoana vătămată, un sibian în vârstă de 40 de ani, s-a deplasat din municipiul  Sibiu în localitatea Hosman, împreună cu patru persoane, cu un autoturism.

La întoarcere, pe DC 45, cei patru l-ar fi determinat pe sibian să coboare din autoturism și i-ar fi sustras suma de 2.600 de lei.

În urma activităților specifice derulate de către polițiști, la data de 17 iulie a.c., persoanele în cauză au fost identificate și prinse. Este vorba despre trei bărbați cu vârsta de 19, 20, 23 de ani și de o minoră în vârstă de 17 ani, toți domiciliați în municipiul Sibiu.

De asemenea, prejudiciul a fost recuperat integral și înapoiat victimei.

Față de cei trei bărbați s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției 3 Poliție Rurală Agnita.

Purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook!

Foto din arhiva personala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *