Ziarul care ține cu românul

Tălmăcenii făcuți praf de clasa politică – Siguranța pietonului pusă intenționat în pericol?

La data de 04.03.2020, reprezentanții ZIUA ONLINE au făcut o vizită în orașul Tălmaciu din județul Sibiu. În urma vizitei am avut neplăcerea să constatăm cum balizele rutiere de pe marginea drumului sunt prinse cu holșuruburi direct în pământ, balustrada podului care traversează pârâul din zonă este mâncată de rugină, părți din balustradă lipsesc, instalarea unui parapet care face aproape imposibilă trecerea pietonilor cu bagaje voluminoase sau cu un cărucior mai voluminos, iar cea mai importantă trecere pentru pietoni din oraș a fost desființată.

Drum bun dragi pietoni!

 

Cu toate că pe tot traseul care traversează orașul, există în jur de trei treceri pentru pietoni, potrivit surselor un mare partid politic împreună cu CNADNR au reușit performanța să desființeze una din cea mai importantă trecere pentru pietoni.

Promisiuni fără bază?

Ținând cont că suntem în an electoral, politicienii nu știu cum sa atragă cât mai mult electorat, fapt ce nu este atât de greu ținând cont ca încă în România efectul de turmă funcționează perfect.

Pe pagina unui reprezentant politic vedem promisiuni care după cele văzute sunt simple vorbe în vânt. Pe lângă faptul că au desființat cea mai importantă trecere pentru pietoni din Orașul Tălmaciu, au reușit performanța de a face aproape imposibil un traseu din puctul A spre punctul B.

Promisiunile electorale le găsiți aici!

Reprezentanții CNADNR, la prima vedere parcă au instalat intenționat ,,capcane” pentru mame cu copii sau pentru oameni cu defecte locomotorii, obligându-i să intre pe carosabil, adică pe DN 7, drumul care traversează Valea Oltului (șoseaua morții).

Revenim cu detalii:

Petiție On-line

Comunitatea din Tălmaciu a lansat în mediul On-line o nouă petiție, fapt ce dovedește că unitatea învinge.

https://campaniamea.declic.ro/petitions/cresterea-optimizarii-si-siguranta-traficului-in-talmaciu-1

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *