Ziarul care ține cu românul

Acțiuni ale polițiștilor din județul Alba- tânăr arestat pentru furt din magazine

Reținut de polițiști

 

Un tânăr din județul Hunedoara a fost reținut de polițiștii din Cugir fiind bănuit că în ultimele două săptămâni ar fi încercat să fure din 5 magazine și a furat din două.  

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir au continuat cercetările în legătură cu un tânăr de 28 de ani, din Călan, județul Hunedoara, prins în flagrant, în noaptea de 26/27 octombrie 2019, în timp ce încerca să pătrundă, prin efracție, într-un magazin din Cugir.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că, în ultimele două săptămâni, tânărul ar fi încercat să pătrundă, prin efracție în alte 4 magazine din oraș și ar fi pătruns, de două ori, într-un magazin specializat în comercializarea de unelte și materiale de construcții de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 1.500 de lei. Toate faptele ar fi fost săvârșite pe timp de noapte.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 30 octombrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

 

La data de 27 octombrie 2019, în jurul orei 04.45, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Cugir l–au surprins, în flagrant,  pe un tânăr de 28 de ani din Călan, în timp ce se pregătea să dea o spargere la un magazin din Cugir.

Tânărul era pe cale să forțeze ușa unei societăți comerciale cu o șurubelniță, purtând, pe ambele mâini, mănuși. Polițiștii au găsit asupra sa și o daltă, de care, intenționa, cel mai probabil, să se folosească, pentru a pătrunde prin efracție.

Față de acesta a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativa la furt calificat.

 

Accident rutier

 

La data de 29 octombrie 2019, în jurul orei 15.00, pe DN 1, la kilometrul 360, în afara localității Răhău, un tânăr de 23 de ani, din Doștat, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeș – Sibiu, nu s-a asigurat la efectuarea unei depășiri, împrejurare în care conducătoarea unui autoturism, o tânără în vârstă de 23 de ani, din Câlnic, care circula în aceeași direcție și care era angajată deja în depășire, a efectuat o manevră de evitare a impactului în urma căreia autoturismul său s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, două femei, de 25 și 44 de ani, pasagere în autoturismul condus de tânără, au suferit leziuni corporale ușoare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Amplasarea radarelor în data de 31 octombrie 2019

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *