Ziarul care ține cu românul

Tânăr de 19 ani, arestat pentru trafic de minori

ARESTAT PENTRU TRAFIC DE MINORI

 

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Dâmbovița, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, efectuează cercetări într-un dosar de trafic de minori, în care este vizat un tânăr de 19 ani.

La data de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori după ce au fost sesizați de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa cu privire la faptul că, pe raza localității I.L. Caragiale, a fost depistată o minoră, de 15 ani, care ar fi fost obligată să practice prostituția.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei.

În urma audierilor, s-a stabilit că acesta ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a minorei de 15 ani și ar fi exploatat-o sexual în perioada 2-6 iunie a.c..

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața Tribunalului Dâmbovița instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *