Ziarul care ține cu românul

Tânăr de 21 de ani arestat pentru trafic de droguri

Ieri, 11 iunie,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Giurgiu, au efectuat 6 percheziții domiciliare, în 5 localități din județul Giurgiu, într-un dosar de trafic de droguri.

 

În urma efectuării activităților, au fost ridicate 45 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, 31 de semințe de cannabis, aproximativ 25 de grame de cannabis, un pistol tip airsoft, 7 telefoane mobile, un cântar electronic de precizie, un grinder și un autoturism

De asemenea, au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. –  B.T. Giurgiu, pentru audieri.

Din cercetări a rezultat că un tânăr, de 21 ani, din Colibași ar fi început să comercializeze droguri de risc (cannabis) de la sfârșitul anului 2019, în Călugăreni, Mihai Bravu, Comana, Colibași și Gostinari.

Totodată, acesta ar fi inițiat și ar fi dezvoltat la locuința sa o plantație outdoor (de exterior) formată din 45 de plante de cannabis.

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor și jandarmi din Giurgiu.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *