Ziarul care ține cu românul

Tânăr de 22 de ani arestat pentru trafic și deținere de droguri

La data de 09.07.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Covasna au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului D.G., în vârstă de 22 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 1 kilogram de cannabis, în schimbul sumei de 25.000 de lei.

Procurorii DIICOT – – Biroul Teritorial Covasna împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Covasna au efectuat și o percheziție domiciliară, pe raza județului Covasna, în urma căreia au mai fost ridicate 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *