Ziarul care ține cu românul

Tânăr din Mureș arestat pentru că ar fi bătut și furat un bărbat în plină stradă

TÂNĂR ARESTAT PREVENTIV PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie . Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș a reieşit faptul că la data de 03 iulie a.c., un bărbat, de 31 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Târgu Mureș, ar fi fost deposedat de o persoană de sex masculin, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de suma de 200 de lei, precum și de un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiști, a fost identificat un tânăr, de 17 ani, din Târgu Mureș, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 700 de lei, acesta fiind recuperat parțial și predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, la data de 05 iulie a.c., faţă de tânărul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 06 iulie a.c., instanţa de judecată  a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile faţă de acesta.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *