Ziarul care ține cu românul

Tânăr din Mureș arestat pentru furt din autoturisme

TÂNĂR ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURT CALIFICAT

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au reţinut pentru 24 de ore, la data de 21 iunie a.c., un tânăr, bănuit de săvârşirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 21 iunie a.c., în urma activităților investigativ-operative efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au identificat un tânăr, de 24 de ani, din Târgu Mureş, bănuit de comiterea unor furturi din autoturisme.

În fapt, din cercetări a reieşit că în cursul zilei de 21 iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție, într-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Târgu Mureș, de unde ar fi sustras un portofel cu acte și suma de aproximativ 600 lei.

De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2019-ianuarie 2020, acesta ar mai fi sustras bunuri din alte două autoturisme, de pe raza municipiului.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 10.000 de lei, acesta fiind recuperat parțial.

În urma administrării probatoriului, la data de 21 iunie a.c., faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar ulterior, la data de 22 iunie a.c., instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

 

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *