Ziarul care ține cu românul

TÂNĂR REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT

Ieri, 5 septembrie, polițiștii Postului de Poliție Perișani, din cadrul Inspectoratlui de Poliție Județean Vâlcea, cu sprijinul polițiștilor din cadrul posturilor de poliție învecinate, au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr, de 18 ani, din comuna Perișani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 17 spre 18  iulie a.c., tânărul ar fi pătruns pe fereastra unei locuințe, din comuna Perișani, de unde ar fi sustras 1.840 de euro. Persoana vătămată a sesizat organele de poliție prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, de unde au sustras o sumă importantă de bani.

De asemenea,  în perioada 25 – 27 iulie a.c., aceeași persoană ar fi pătruns într-o anexă gospodărească, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras 7.000 de lei, oganele de poliție fiind de asemenea sesizate prin S.N.U.A.U. 112.

În urma administrării probatoriului, tânărul de 18 de ani a fost reținut de poliţişti pentru  24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conform IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *