Ziarul care ține cu românul

Timișoara orașul surprizelor

Proiectul „Cina în tramvai” își dorește să împletească iubirea și istoria, chiar de Dragobete, sărbătoarea iubirii la români.

Frumosul eveniment  începe la Muzeul STPT Corneliu Mikloși, pe Bd. Take Ionescu nr. 83, pentru primul traseu, de la ora 18, după care se mută în Piața Libertății, de unde pornește a doua cursă, de la ora 20.30. Un ghid va trece în revistă obiective marcante ale orașului: Piața Sf. Gheorghe, Piața Traian, Piața Bălcescu, Piața Maria, Catedrala Mitropolitană, anunță organizatorii evenimentului, potrivit tion.ro.

 

                                    

 

„Proiectul «Cina în tramvai» dorește să plaseze Timișoara în rândul marilor orașe europene precum Milano sau Bruxelles unde, preț de o oră și jumătate, ai posibilitatea de a servi cina într-un tramvai restaurant. Intrată în al patrulea an consecutiv, Cina în tramvai este o inițiativă menită să împletească iubirea și istoria pe traseul primului tramvai electric din România.

Călătorii vor fi purtați rând pe rând de la emoția surprizei la emoția servirii cinei preferate într-un cadru încărcat de poveste și până la emoția transmisă de compoziția muzicală din tramvai”, se arată într-un comunicat. În tramvai se va servi un meniu complet, format din aperitiv, fel principal și desert, vin alb sau roșu, răcoritoare.

Va fi și muzică live în tramvai.

 

Sursa foto: cinaintramvai.ro

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *