Ziarul care ține cu românul

Tineri arestați pentru furt de animale

TINERI CERCETAȚI PENTRU FURT DE ANIMALE

 

 3 tineri  bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat sunt cercetați de polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 26.000 de lei.

În fapt, în perioada 06 -12 iulie a.c,  trei tineri,  cu vârste cuprinse între 23 și 26 de ani, din localitatea Iernut , ar fi pătruns pe timpul nopții la un adăpost de animale situat în comuna Cuci, de unde ar fi sustras 86 de  ovine, ce aparțineau  unui bărbat, din județul Alba.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de 26.000 de lei, până la acest moment al anchetei acesta fiind recuperat parțial.

În urma activităților specifice efectuate de către polițiștii secției, în cursul zilei de 17 iulie a.c., fața de două dintre persoanele bănuite de comiterea faptei s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

  ACCIDENTE RUTIERE

 

#La data de 16 iulie a.c., ora 18.15, un bărbat de 66 de ani, din localitatea Șilea Nirajului, în timp ce conducea o bicicletă, pe DC 31, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă a drumului.

La fața locului, polițiștii rutieri au procedat la testarea biciclistului cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

INFRACȚIUNI RUTIERE

#La data de 16 iulie a.c., in jurul orei 12:00, polițiști rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie, din localitate, un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureș.

Întrucât conducătorul auto avea un comportament suspect, polițiștii l-au testat cu aparatul DRUG TEST, care a indicat o valoare pozitivă pentru substanțe psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la UPU SMURD Târgu Mureș,  unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor prezente în organism.

Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive.

 

#La data de 17 iulie a.c., ora 02:05, polițiști din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au identificat pe strada Brașovului, din municipiu, un bărbat, de 54 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce conducea un autoturism.

Întrucât  conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat  la testarea acestuia cu aparatul etilotestul, care a indicat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care bărbatul în cauză, a fost condus la unitatea spitalicească, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Detectiv Sibiu

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *