Ziarul care ține cu românul

Tineri cu tupeu – bunătate atinge cote maxime la Hațeg

In micuțul oraș Hațeg, din județul Hunedoara, a luat naștere prima asociație care încurajează tinerii la dezvoltare, le oferă o perspectivă reală a lumii în care trăim și o puternică determinare de a a oferi ceva mai bun.

Cine este Impact H?

Impact H este o asociație în care copii din cadrul Liceului I.C. Brăteanu Hațeg, oferă bunătate construind și case acolo unde este cazul.

Vizați de bunătatea acestor copii curajoși, sunt vârstnicii din Județul Hunedoara.  Idealul acestor tineri este curajul, puterea și determinarea de-a avea un impact pozitiv în societate. Acești oamenii își doresc să construiască un mediu de viață prosper pentru toate tipurile de vârstă. Echipa de oamenii formată din tinerii hațegani voluntari dar și din patru membrii fonatori care se luptă pentru realizarea unei schimbări. Au realizat într-un timp relativ scurt proiecte care au adus zâmbete pe chipul oamenilor. Aceste proiecte se împart pe mai multe domenii pe care aceștia vor să le atingă: tineret, social, evanghelizare și consiliere.

Primele două domenii au fost atinse chiar anul trecut, în luna decembrie, cand tinerii sau mobilizat pentru a strânge donații pentru a oferi alimente persoanelor nevoiașe.

După muncă și răsplată

Donațiile sau strâns prin vinderea de produse confecționate chiar de tineri, care s-au mobilizat și au fost determinați să facă sărbătorile mai frumoase unor nevoiași. Evanghelizarea constă în organizarea evenimentelor atractive pentru public. Iar, consilierea are scopul de a ajuta, de a susține și încuraja.

„Pentru că ne dăm seama de nevoia oamenilor de a primi ajutor psihologic de specialitate și pentru că orașul nostru are nevoie de adevărați profesioniști, dorința noastră este să dăm naștere unor programe unde oamenii să aibă acces la acest tip de ajutor” a declarat Monica Eroș.
Într-o lume în care răutatea domină haideți să oferim o mână de ajutor!

Articol realizat de practicant Daju Claudia Adriana.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *