Ziarul care ține cu românul

Tineri prinși în flagrant cu substanțe interzise

 

Tineri prinși în flagrant cu substanțe interzise

 

În această după-amiază, o patrulă de jandarmerie care se afla în executarea misiunilor specifice în municipiul Pitești au depistat în scara unui bloc de apartamente din cartierul Exercițiu trei tineri cu vârste de 16, 20 și 23 ani care la vederea jandarmilor au devenit brusc agitați. Jandarmii au trecut la legitimarea și controlul corporal al celor trei având suspiciunea că aceștia au ceva de ascuns.

Asupra a doi dintre ei, jandarmii au găsit fragmente vegetale uscate de culoare maronie ce păreau a fi substanțe interzise la deținere. În această situație s-au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, faptă prevăzută de Legea 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Totodată unul dintre tineri, în vârstă de 16 ani, avea dispusă asupra sa măsura arestului la domiciliu pentru o faptă de tâlhărie. În această situație s-a luat legătura cu organele de poliție pentru luarea măsurilor ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *