Ziarul care ține cu românul

Trafic de minori în județul Mureș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Mureş, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.–S.T. Târgu-Mureş, au depistat două persoane bănuite de implicarea în activităţi infracţionale de trafic de minori.

Un bărbat, din judeţul Mureş, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

La data de 3 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S. T. Târgu Mureș, au efectuat, pe raza judeţului Mureş, 3 percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului și până în prezent, un bărbat, de 27 de ani şi o femeie, de 31 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi transportat pe raza muncipiului Cluj-Napoca, două minore, de 6 ani, respectiv 8 ani, unde ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acestora și de imposibilitatea de a se apăra şi le-ar fi obligat să apeleze în mod repetat la mila publicului, uneori prin violență.

Totodată, cei doi şi-ar fi însuşit banii obținuți în acest mod.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureș a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar la data de 3 octombrie a.c., faţă de acesta Tribunalul Mureș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, al celor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

 

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *