Ziarul care ține cu românul

Trafic de organe sau o pură coincidență?

Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

 

Fetița era dată în plasament la o familie, care îi serveau drept asistenți maternali. Familia era în plină procedură de adopție, dar instanța a decis ca fetița să fie dată spre adopție unei familii din Statele Unite.

Jurnaliștii de la Gorj News au aflat că în spatele poveștii se ascund date macabre. Familia din SUA mai are doi copii, iar unul dintre aceștia are mare nevoie de un rinichi.

Se pare că fetiței din România i s-au făcut și teste de compatibilitate, înainte de a fi declanșată procedura de adopție de către familia din SUA. Mai mult, jurnaliștii susțin că familia din SUA a plătit 30.000 de dolari pentru a se asigura că fetița ajunge la ei.

UPDATE: Familia care avea fetița în plasament susține aceleași acuzații. Tatăl arată că fetița a fost luată în mod abuziv și se teme că fetița va fi trimisă în SUA drept carne de tun pentru a dona un rinichi copilului american.

https://www.stiripesurse.ro/video-revoltator–fetita-de-8-ani–ridicata-cu-for–a-de-politie–suspiciuni-ca-ar-fi-data-in-sua-pentru-trafic-de-organe_1361015.html?fbclid=IwAR0tbCkyXyanypjlKjqz70I5Nbrvt7yHPG4NxQ6MkH-SSpqHp__fSJmsAQE

Un copil nu se adoptă cu ,,japca”, golăniile se pare că încă sunt la modă.

Sperăm să se facă lumină în acest caz!

Video: Gaeta de Sud

Sursa foto: Uniți pentru Sorina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *