Ziarul care ține cu românul

Trei pakistanezi, ascunși printre sticle, depistaţi la P.T.F. Giurgiu

Trei pakistanezi, ascunși printre sticle, depistaţi la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu sticle, trei cetățeni pakistanezi care intenţionau să intre ilegal în România.

În data 16.05.2020, în jurul orei 00.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Man,  un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, sticle din Turcia pentru o societate din România.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră romani și bulgari a observat că șnurul de siguranță al semiremorcii este secționat și relipit, fapt pentru care s-a procedat la deschiderea compartimentului marfă.

În urma controlului amănunţit, printre marfa transportată, au fost descoperite ascunse trei persoane de sex masculin, care nu deţineau documente de identitate.

La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetățeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani. Aceștia au declarat că s-au urcat în semiremorca autocamionului fără știrea șoferului, într-o parcare din Turcia, cu ajutorul unui alt cetățean străin a cărui identitate nu o cunosc, căruia i-au plătit 1.500 de euro fiecare. Totodată, cei trei au mai menționat faptul că au recurs la această metodă deoarece intenționau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria cetăţenilor pakistanezi, iar conform protocolului româno – bulgar aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *