Ziarul care ține cu românul

Ultima ,,problema” a Sibiului a fost rezolvata

In plina criza, oficialitatile ne arata cum se pun bete in roate afacerilor. Cu toate ca orasul este inchis, reprezentantii DAbo, un brand national, chiar internațional, pornit chiar din Sibiu, au hotarat sa tina deschis si peste noapte asumandu-si riscurile, prioritate avand clientii care comanda pe perioada noptii.

Haterii prezenti la ,,datorie”

Chiar daca hateri vor comenta de pe margine, tinem sa ii informam pe aceasta cale, ca in aceste perioade tulburi, orice afacere care functioneaza pe timpul noptii are pierderi considerabile, dar un brand care isi respecta clientii isi asuma acest lucru.

Pe principiul sa moara capra vecinului

,,Cei cu o viziune mai larga, care știu ce înseamnă mediul privat, zbuciumul și eforturile antreprenorului, au avut mesaje de susținere; ceilalți și-au exprimat satisfacția, ba chiar fericirea, pentru decizia extrem de importantă in aceasta perioada, luată de primăria Sibiu, de a monta acei stâlpi in fata locatiei DAbo de pe Milea.

Fiecare intelege ce vrea

Ceea ce face diferența între cele doua categorii este faptul ca, unii au știut sa citească tot mesajul meu și au înțeles nemultumirea mea reala, in timp ce ceilalți s-au limitat la acei stâlpi și vor aplauda in continuare marile realizări ale autorităților, fără sa realizeze ca, intr-o buna zi, vor fi și ei afectați de deciziile autorităților, in funcție de preferințe și interese personale. Și prima categorie și cea de a doua are dreptate in felul ei.

Știu ca sunt anumiți sibieni care sunt deranjați de faptul ca unii șoferi parchează acolo și le respect punctul de vedere. Ceea ce nu au înțeles aceștia este faptul ca nemultumirea mea era cu totul alta.

Dacă citeau toată postarea ( cred ca unii nu au citit deloc ), ar fi înțeles ca eram nemulțumit de momentul ales ( când singura varianta permisă este doar delivery), ci de felul total inegal in care sunt tratati agenții comerciali in funcție de relațiile avute la autorități.

DAbo cel mai cunoscut fast-food din Sibiu

DAbo a crescut și este apreciat la nivel national fiindcă face toate eforturile sa fie corect din punct de vedere legal, sanitar, igienic și mai ales fata de clienți și nu a apelat la relații pentru a răzbate, iar asta văd ca a început sa deranjeze. Sunt convins ca de acum încolo vor veni și mai multe piedici aici in Sibiu dar mi le asum așa cum mi-am asumat și comentariile negative și pe alocuri “hate-ul” unora.

Cred și susțin ca avem mult mai multe probleme la nivel de Sibiu acum ( ex cel mai infectat oraș din România) decât de a monta niște stâlpi. Țara arde și baba se piaptănă”. 

In plina criza incurcam tot ce se poate

In anii cand traficul era infernal, nimeni nu s-a gandit la asa zisa siguranta a soferilor, dar acum cand noaptea nu circula nici musca, primaria s-a gandit sa isi etaleze vigilenta.

Trist dar adevarat.

Municipiul Sibiul, oras care in 2007 a fost capitala Cutlturala, se poate bate de la egal la egal cu orasele din nord sau chiar din sudul tarii fara probleme.

,,Orasul bunului simt” a disparut de mult, doar reclama a mai ramas de el, dar nu pentru mult timp.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

https://ziuaonline.com/detectiv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *