Ziarul care ține cu românul

Un bărbat din Galați, arestat pentru abuz sexual cu o minoră

Un bărbat din Galați, bănuit că ar fi exploatat sexual o minoră pe care ar fi racolat-o prin metoda ,,loverboy”, a fost depistat în urma a patru percheziții efectuate în Galați și Buzău.         

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi și procurorilor D.I.I.C.O.T.-S.T. Galați, au efectuat patru percheziții domiciliare și au reținut o persoană, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de trafic de minori.

La data de 1 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi și procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Galați au efectuat patru percheziții, în municipiile Galați și Buzău, la imobilele folosite de un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Galați, bănuit de trafic de minori și ale unor persoane din anturajul acestuia.

În urma acestor activități au fost descoperite și ridicate mai multe documente și medii de stocare, precum și 5.200 de lei.

Din cercetări au rezultat indicii că, în luna august 2019, bărbatul ar fi recrutat, prin intermediul unei aplicații de pe internet, folosind metoda ,,loverboy”, o minoră de 16 ani, pe care ar fi scos-o din mediul familial și ar fi determinat-o să renunțe la școală.

În continuare, timp de aproximativ nouă luni, prin constrângere fizică și psihică, bărbatul ar fi exploatat-o pe minoră, obligând-o la practicarea prostituției și obținând, în acest mod, un profit de peste 100.000 de lei.

Persoana în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Galaţi, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

ZIUA ONLINE ZIARUL CARE ȚINE CU ROMÂNUL

Pentru toate informațiile necesare, urmăriți-ne pe Facebook:

Pagină: https://www.facebook.com/ziuaonlinesb/

Grup: https://www.facebook.com/groups/918635891535002/

ZIUA ONLINE PREZENTĂ LA DATORIE!

Detectiv Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *